• BIST 9044.64
  • Altın 3679.498
  • Dolar 37.6365
  • Euro 40.4936
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

CMA CGM, ‘M/V Dolphin Strait’i filosuna ekledi

CMA CGM, ‘M/V Dolphin Strait’i filosuna ekledi
Konteyner hat operatörü CMA CGM, ‘M/V Dolphin Strait’ isimli konteyner gemisini filosuna ekledi.

Fransa merkezli konteyner hat operatörü CMA CGM, ‘M/V Dolphin Strait’ isimli konteyner gemisini filosuna eklediğini açıkladı.

CMA CGM, 2003 yapımı,148 metre uzunluğa, 23.28 metre genişliğe sahip konteyner gemisi için Almanya merkezli Carsten Rehder şirketine 3 milyon 800 bin dolar ödedi.

‘M/V Dolphin Strait’, CMA CGM’in satın aldığı CV 1100  tasarımı olan ikinci konteyner gemisi olma özelliği taşıyor. 147 metre uzunluğa sahip ‘M/V Asturıano’ isimli konteyner gemisini Arjantin merkezli Ultrapetrol  şirketinden 3 milyon 900 bin dolara satın aldı. CMA CGM filosunu genişletmek ve modernize etmek için önümüzdeki günlerde yeni gemiler almaya devam edecek.

CMA CGM, geçtiğimiz günlerde 20 bin 600 TEU’luk yeni amiral gemisi olan ‘CMA CGM Antoıne de Saint Exupery’ isimli dünyanın en büyük konteyner gemisini teslim aldı.

Dünya konteyner pazarında yüzde 11.6 pazar payına sahip CMA CGM, yaklaşık 500 konteyner gemisini kontrol ediyor. Dünyanın üçüncü büyük konteyner operatörü CMA CGM’in piyasa değeri ise yaklaşık 15 milyar dolar.

cma-cgm,-‘mv-dolphin-strait’i-filosuna-ekledi_1.jpgcma-cgm,-‘mv-dolphin-strait’i-filosuna-ekledi_2.jpgcma-cgm,-‘mv-dolphin-strait’i-filosuna-ekledi_3.png

Haber: Çağla PULATKAN / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim