• BIST 9924.61
  • Altın 2746.438
  • Dolar 33.9776
  • Euro 37.7954
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 36 °C
  • Antalya 34 °C
  • Muğla 35 °C
  • Çanakkale 32 °C

Gemi Brokerleri Derneği, teşekkür mektubu yayınladı

Gemi Brokerleri Derneği, teşekkür mektubu yayınladı
Gemi Brokerleri Derneği, başarıyla sona eren Bosphorus Shipbrokers’ Dinner 2024’ün ardından bir teşekkür mektubu yayınladı.

Gemi Brokerleri Derneği'nin yayınlamış olduğu mektupta şu ifadeler yer aldı :

Değerli üyelerimiz, sponsorlarımız ve sektör paydaşlarımız,

Bosphorus Shipbrokers’ Dinner 2024’ün unutulmaz bir gece haline gelmesinde katkıları çok büyük olan sevgili üyelerimiz, çatı kuruluşumuz IMEAK Deniz Ticaret Odası, sponsorlarımız ve tüm sektör paydaşlarımızın katkılarıyla bu yıl yerli ve yabancı 2 bin 650’den fazla misafirimizi güzel İstanbul’umuzda ağırladık.

Sizlerin desteğiyle Bosphorus Shipbrokers’ Dinner, Türkiye’nin en büyük uluslararası denizcilik organizasyonu haline geldi. Gemi Brokerleri Derneği olarak Türk denizciliğinin gücünü ve potansiyelini böylesine anlamlı ve etkili bir organizasyonla sergilediğimiz için gerçekten gurur duyuyoruz.

Bu başarı, derneğimizin çok ötesinde; Türk denizciliği ve Türkiye için hep birlikte yarattığımız bir değerdir. Türk denizcilik sektörü çağının ilerisinde işler yaparak hem ticari hem sivil toplum alanında kapasitesini her gün artırıyor.

1-993.jpg

En önemlisi, Bosphorus Shipbrokers’ Dinner gibi organizasyonlar, bu vizyonun sektörün tüm paydaşları tarafından benimsenerek kurumsallaşmasını sağlıyor. Bosphorus Shipbrokers’ Dinner’ın denizciliğimize ve ülkemize hangi kapıları açacağını hayal etmek bizim için çok önemlidir. İnanıyoruz ki bu yolda koyulan her bir tuğla ileride tüm sektör paydaşlarımıza misliyle dönecektir.

Dünyanın dört bir yanından yüzlerce sektör paydaşımızın bir araya gelmesiyle oluşan iş ağının, meslektaşlarımızın bilgi ve fikir alışverişi yapmasına vesile olması son derece mutluluk vericidir. 

Türk denizcileri, bu sayede uluslararası uyum ve kuralların uygulanmasında çok daha hızlı hareket edebiliyorlar. 

Özellikle son yıllarda dünyanın en ciddi problemlerinden biri haline gelen iklim değişikliği başta olmak üzere çevre sorunlarının çözümünde denizcilik sektörümüzün dünyaya hızlı bir şekilde uyum sağlaması büyük önem arz ediyor.

Son olarak sektörümüze omuz veren kadın meslektaşlarımızın sayısının önemine vurgu yapmak isteriz. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin önemli maddelerinden bir tanesi de kadının güçlendirilmesi ve her alanda üretime katkı sağlamasıdır. Bosphorus Shipbrokers’ Dinner bu anlamda Türk denizciliğinde kadının ne kadar etkin rol aldığını, özellikle brokerlik mesleğinde ne kadar başarılı olduğunu bir kere daha göstermiştir

Tüm bunları başarmamızda üyelerimizin, sponsorlarımızın ve katılımlarıyla bizi yalnız bırakmayan tüm denizcilik sektörümüzün payı çok büyük. 2026 yılında tekrardan çok daha güzel bir gecede bir araya gelmek dileğiyle, desteğini esirgemeyen tüm katılımcılara şükranlarımızı sunuyoruz.

Ayrıca küresel denizcilik sektörünün üst düzey kuruluşları olarak bizleri yalnız bırakmayan BIMCO, FONASBA, ICS LONDON, HSA (Hellenic Shipbrokers' Association) ve onur konuğumuz olarak ağırladığımız Prof. Dr. Hercules Haralambides'e de özellikle teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim