• BIST 9577.46
  • Altın 2820.34
  • Dolar 34.0022
  • Euro 37.839
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 24 °C

Görkemli yelkenlilerin muhteşem finali naklen izlenebilecek

Görkemli yelkenlilerin muhteşem finali naklen izlenebilecek
12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Festivali’nin son gününde Türkiye’nin en iyi yat yarışçıları boy gösterecek. Görkemli yelkenleri ile Marmara Denizi’nde büyüleyici bir görüntü oluşturacak Yat Sınıfı teknelerinin mücadelesi, ulusal kanallardan ve sosyal medyadan naklen yayınlanacak.

Yediden yetmişe yüzlerce yelkencinin buluştuğu 12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Festivali, 18 Ağustos’ta yaklaşık 30 teknenin katılacağı heyecan dolu yarışlarla sona erecek. Olympos Regatta’nın önceki yıllarda Marmara Denizi’nde izlenen klasik rotalarında gerçekleşecek yarışlar, sporseverler tarafından canlı olarak izlenebilecek. Canlı yayınlar hem yarış heyecanını hem de İstanbul’un güzelliklerini yansıtacak.

Olimpik yelkenci Alican Kaynar yorum yapacak

12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Festivali’nin ilk iki gününde (9-10 Ağustos) yapılan J/70 yarışlarını canlı yayında başarıyla anlatan Emre Avcı, 16 Ağustos akşamı başlayan Yat Sınıfı yarışlarının son gününde de mikrofon başında olacak. Avcı’ya bu kez değerli yorumlarıyla olimpik yelkenci Alican Kaynar eşlik edecek. 2024 Paris Olimpiyatları’nda da ülkemizi temsil eden Kaynar, yapacağı değerlendirmelerle canlı yayına keyif katacak. 

Grafik ve 3D modellemelerini 2024 Paris Olimpiyatları'nın açılışını yapan ekibin üstleneceği canlı yayınlarda sporseverler yarışlardan farklı detayları izleme fırsatı bulacak. Toplam 25 kameranın kullanılacağı çekimlerde, 18 kamera tekne içerisinden görüntü vererek izleyicileri yarışın adeta içine çekecek. Ayrıca, 3 drone kamerası deniz üzerinden genel görüntüler verirken, 4 sistem kamerası da deniz üzerinden tekne ile çekim yapacak.

Yat Sınıfı Yarışları; D-Smart 77. Kanal, ntv.com.tr, ntvspor.net ve Sportstv’den canlı olarak yayınlanacak. Sporseverler ntv.com.tr, ntvspor.net ve Tribün Dergi’nin X (Twitter) sayfalarının yanı sıra, Eker’in Youtube sayfasından da yarışları canlı olarak takip edebilecek.

Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü (TAYK) tarafından, Eker Süt Ürünleri ana sponsorluğunda ve profesyonel yelken giyim markası Slam’in desteğiyle düzenlenen 12. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Festivali, 9 Ağustos’ta başladı. Farklı yelken sınıflarının mücadelesine yer vererek Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren organizasyon, 16-17-18 Ağustos’ta Yat Sınıfı yarışçılarının rüzgârla dansıyla veda edecek.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim