• BIST 8936.6
  • Altın 2879.794
  • Dolar 34.241
  • Euro 37.576
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 28 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 24 °C

ICS Türkiye’de görev değişimi

ICS Türkiye’de görev değişimi
Institute of Chartered Shipbrokers Türkiye Başkanı Bahadır Tonguç yerini İsmail Şahin'e bırakırken bir de veda mektubu yayınladı.

Institute of Chartered Shipbrokers’da (ICS) yeni dönem başlıyor. Mevcut başkan Bahadır Tonguç görevinden ayrılırken yerine Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şahin geldi.

Aynı zamanda Supramar Shipping & Trading’in kurucularından olan Bahadır Tonguç ise sosyal medya hesabından bir mektup yayınlayarak veda etti.

1-20241009122838.jpg

Londra’da Institute of Chartered Shipbrokers Kontrol Konseyi toplantısına son kez katıldığını belirten Tonguç, “Bu bir toplantıdan daha fazlasıydı. En değerli destekçilerimizden biri olan Şadan Kaptanoğlu’nun da yer aldığı ve seçkin konuşmacılardan oluşan bir panelin yanı sıra görüşlerini paylaştığı bir Denizcilik Liderliği Forumu’na ev sahipliği yaptık. Gün, eski arkadaşlar ve meslektaşlarla yeniden bağlantı kurmak için harika bir fırsat sunan bir ödül töreni ve unutulmaz bir Gala Yemeği ile sona erdi” dedi.

Institute of Chartered Shipbrokers Türkiye Başkanlığı görevinden ayrıldığını dile getiren Tonguç, şunları söyledi :Tek bir aile olarak hareket ettik

“ICS Türkiye Şubesi’ne liderlik etmek olağanüstü bir yolculuk oldu. Yorulmadan çalıştık, her çabaya kalbimizi ve aklımızı döktük. Bu süre zarfında genel müdürlükten ve diğer branşlardaki arkadaşlarımızdan çok destek gördük. Her zaman tek bir aile olarak hareket ettiğimizi gerçekten söyleyebilirim. Büyük bir aile olmaktan bahsettiğimizde, bu sadece bir ifade değil, birlikte yaşadığımız bir gerçekti”

Profesyonel denizcilik standartlarını belirleyen ve yükselten Institute of Chartered Shipbrokers’ın bir parçası olarak ortak bir amacı paylaştık. Başarılarımızı sağlayan özveri ve enerjileri için takım arkadaşlarıma minnettarım. Harika şeyler başardık ve her zaman üst düzey görevliler, ICS Direktörü Robert Hill (FICS), Matt Gilbert ve tüm genel müdürlük ekibi tarafından desteklenen çalışmalarımızla daha fazla gurur duyamazdım”

2-967.jpg

Bayrağı, ICS Türkiye Şubesi’nin yeni başkanı olarak seçilen değerli dostum İsmail Şahin’e (FICS) devrettim. Onun liderliği altında ve olağanüstü ekibiyle şubenin daha da yükseklere ulaşacağından hiç şüphem yok”

Chartered shipbroker olarak devam

“Hem Türkiye hem de Hollanda şubeleri arasında çalışan eski başkan ve onurlu bir chartered shipbroker olarak hizmet vermeye devam edeceğim”

“Enstitümüzün liderliğinde, Theseus’un gemisinin kalasları gibi isimler ve yüzler değişebilir. Bununla birlikte, gemi dönüşürken bile aynı gemi olarak kaldığı gibi, organizasyonumuzun özü ve değerleri de varlığını sürdürmektedir. Yeni liderler yeni bakış açıları getirecek, ancak misyonumuz, vizyonumuz ve bağlılığımız sağlam kalacak. Enstitünün ruhu, bu zamansız ilkelerin temeli üzerine inşa edilerek devam edecek”

“Son olarak, ICS International başkanlığı görevinden istifa eden Kevin Shakesheff MBE FICS’e en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçek karakteri ve alçakgönüllülüğü O’na büyük saygı kazandırdı. ICS’ye katkıda bulunduğu her şey için en derin şükranlarımı sunuyorum. Eş zamanlı olarak, yeni uluslararası başkanımızı, saygıdeğer Punit Oza, FICS, AFNI, LLB, M.Sc. dostumu tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum”

“Biz, köklü etik taahhüdümüz tarafından yönlendirilen Our Word Our Bond sloganını destekleyen insanlarız ve her zaman öyle olacağız”

 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim