• BIST 9659.48
  • Altın 3807.069
  • Dolar 37.9332
  • Euro 41.0318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 11 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 17 °C

İDO Ege Adaları sezonu başlıyor

İDO Ege Adaları sezonu başlıyor
İDO, 2025 yılı Ege Adaları sezonunu yarın ( 29 Mart’ta) başlayacak Samos seferleriyle açarken, 300 bin yolcu taşıma hedefiyle sefer sayısını artırmayı planlıyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 2025 yılı Ege Adaları sezonunu 29 Mart'ta başlayacak Samos seferleriyle başlatıyor. Bu yıl, 300 bin yolcu taşımayı hedefleyen İDO, yeni hatlar ve artırılmış sefer sayısıyla Ege Adaları'na olan ilgiyi daha da pekiştirmeyi planlıyor. Bayram dönemi boyunca her gün yapılacak seferlerle yaz sezonu resmi olarak başlayacak.

Samos Seferleriyle Başlayan Yeni Sezon

2025 sezonu, 29 Mart’ta başlayacak Samos seferleriyle açılacak ve bayram dönemi boyunca Seferihisar-Samos, Kuşadası-Samos hatlarında her gün düzenli seferler yapılacak. 

Ege Adaları'na 300 Bin Yolcu Taşımayı Hedefliyor

2025 yılı hedefini Ege Adaları’na 300 bin yolcu taşımak olarak belirleyen İDO, 8 gemiyle daha kapsamlı bir hizmet sunmayı planlıyor. 

İDO'nun Artan Sefer Sayıları ve Yeni Güzergahlar

Bayram süresince her gün yapılacak seferlerin yaz aylarında artarak devam edeceği açıklanırken, İDO, 2025 yılı itibarıyla yeni güzergahlar ve hatlar sunacak. 

İDO'nun 2025 Yılı Sefer Hatları ve Güzergahları

2025 yılı itibarıyla İDO'nun başlatacağı yeni hatlar ve güzergahlar şu şekilde olacak:

Kuşadası-Samos Hattı

Bayram boyunca her gün yapılacak seferler, nisan ayında haftada üç, mayıs ayında haftada dört gün olacak. Haziran ayının başından 14 Eylül'e kadar her gün yapılacak seferler, 28 Eylül’de sona erecek.

Seferihisar-Samos Hattı

Bayram boyunca her gün yapılacak seferler, nisan ayında haftada üç, mayıs ayında ise belirli günlerde düzenlenecek. Temmuz ve ağustos aylarında her gün yapılacak seferler eylül ayında haftada dört güne düşecek ve 28 Eylül’de sona erecek.

Dikili-Midilli Seferleri

16 Mayıs'ta başlayacak bu yeni sefer, haziran ayında haftada üç, temmuz ve ağustosta ise her gün yapılacak. Eylül ayında tekrar haftada üç güne düşecek ve 28 Eylül’de sona erecek.

Turgutreis-Leros Hattı

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve büyük ilgi gören Turgutreis-Leros seferleri 30 Eylül'e kadar sürecek.

Kuşadası-Leros Hattı

Kuşadası-Leros seferleri, nisan ayında haftada üç, mayıs ayında haftada dört ve hazirandan itibaren her gün yapılacak. Seferlerin sonuncusu ise 28 Eylül’de olacak.

Yeni Seferler ve Güzergah Ağı

İDO'nun başlatacağı yeni hatlar ve seferler sayesinde, 2025 sezonunda Ege Adaları'na olan talebin karşılanması hedefleniyor. Yaz aylarında, özellikle yoğun talep nedeniyle sefer sayılarının artırılması planlanıyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim