• BIST 10840.59
  • Altın 3524.521
  • Dolar 36.6559
  • Euro 39.9138
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 18 °C
  • Çanakkale 17 °C

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı: 2 kardeş aranıyor

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı: 2 kardeş aranıyor
Sarıyer'de denize düşerek kaybolan 2 kardeşi arama çalışmaları kapsamında, boğazda yürütülen arama çalışmaları nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği geçici olarak çift yönde askıya alındı.

Sarıyer'de 23 Kasım'da denize düşerek kaybolan 2 kardeş için İstanbul BoğazI'nda arama yapılan alan genişletildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bu nedenle İstanbul Boğazı gemi trafiği geçici olarak çift yönde askıya alındığını açıkladı.

Çalışmalara, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Polisi, AFAD ve İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma ekipleri havadan ve karadan destek veriyor.

Bebek sahilinde 23 Kasım Cumartesi günü yürüyüş yaparken denize düşen 29 yaşındaki Ayşe Can ile kendisini kurtarmak için suya atlayan 23 yaşındaki kardeşi Velat Can suda kaybolmuştu.

DENİZ HABER AJANSI 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim