• BIST 9407.17
  • Altın 3671.242
  • Dolar 37.9994
  • Euro 41.6749
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 14 °C
  • Muğla 10 °C
  • Çanakkale 2 °C

Numarıne'nin en büyüğü 'Mediterranean Explorer’ geliyor

Numarıne'nin en büyüğü 'Mediterranean Explorer’ geliyor
Numarine, yeni 47MXP modelini tanıttı. 46,7 metre uzunluğundaki yat, geçen yıl piyasaya sürülen 45XP modelinin geliştirilmiş versiyonu olarak tasarlandı.

Numarine Tersanesi, "Mediterranean Explorer" olarak pazarlanan en yeni süperyatı 47MXP'yi tanıttı. Süperyat dünya çapında keşifler için tasarlandı.

Numarine, portföyüne yeni bir explorer (kâşif) yat modeli ekleyerek en büyük modelini duyurdu. 46,7 metre uzunluğundaki 47MXP, geçen yıl piyasaya sürülen 45XP modelinin geliştirilmiş versiyonu olarak tasarlandı.

Mediterranean Explorer serisinin ikinci üyesi olan 47MXP, Avrupa yatçılığının sahil kulübü yaşam tarzını, çelik gövde yapısı ve uzun menzil kapasitesiyle birleştiriyor. Yeni model, arka güvertede yeniden tasarlanan bir beach club alanı, açılır balkonlar ve lüks tatil köylerini andıran bir lounge bölümüyle dikkat çekiyor. Yatın öne çıkan özellikleri arasında ön güvertede ve beach club alanında iki havuz, tender depolama veya açık hava sporları için tasarlanan geniş üst güverte ve sosyalleşme odaklı bir güneşlenme güvertesi bulunuyor.

İç mekân tasarımını Milano merkezli Hot Lab üstlenirken, detaylar henüz açıklanmadı. Ancak tasarım dili “sıcak ve zarif” olarak tanımlanıyor. Yatta ana güvertede özel teraslı bir sahibi süiti ve altı misafir kabini yer alıyor. Teknik özellikler arasında 498GT hacim, 9,25 metre genişlik ve 6.000 deniz mili menzil öne çıkıyor.

Numarine Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Malaz, yeni modelin şimdiden yoğun ilgi gördüğünü açıkladı. Öte yandan serinin yapım aşamasında olan ilk modeli 40MXP’nin 2025 içinde teslim edilmesi bekleniyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim