• BIST 10851.78
  • Altın 2506.453
  • Dolar 32.6575
  • Euro 35.3243
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 33 °C
  • Muğla 27 °C
  • Çanakkale 25 °C

Piri Reis Üniversitesi'nden sektöre katkı

Piri Reis Üniversitesi'nden sektöre katkı
Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Türkiye ekonomisi ve finansal piyasalarına katkı sağlamak amacıyla Para Politikası ve Merkez Bankacılığı seminer programı düzenliyor.

Piri Reis Üniversitesi'nden sektöre katkı

Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Türkiye ekonomisi ve finansal piyasalarına katkı sağlamak amacıyla Para Politikası ve Merkez Bankacılığı seminer programı düzenliyor.

İş dünyasının profesyonellerine, kurumlara ve bireysel katılımcılara işletme, ekonomi ve finansın tüm alanlarında verilecek seminerler dizisinin ilki, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Fındıklı’daki merkez binasında, 2-3 Aralık ile 9-10 Aralık 2013 tarihlerinde 18:30-21:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Program kapsamında; Para Politikası, Merkez Bankacılığı, Analitik Bilanço, Parasal Göstergeler ve Piyasa Etkileşimi başlıklı sunumlarda Prof. Dr. S. Kaya Ardıç, Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu, Prof. Dr. Nazım Engin ve Prof. Dr. Oral Erdoğan konuşmacı olarak yer alırken açılış sunumunu Bloomberg HT ekranlarından tanınan Didem Arslanoğlu yapacak.

Detaylı bilgi için: http://www.pirireis.edu.tr/wp-content/uploads/seminerprogrami.pdf

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Denizci
02 Aralık 2013 Pazartesi 17:47
Sağ gösterip, sol çakanlar
Ağzına sağlık Refik Ağabey Hocam. Ah hocam ah. Sana neresini anlatsak ki bu oluşumun.
78.189.180.121
tT.C.Müh.Kaptan Refik Akdoğan
30 Kasım 2013 Cumartesi 19:45
Piri Reis Üniversitesi ve denizcilİk eğitimi
Ya demek ki biz, Piri Reis Üniversitesi Türk denizcilerinin eğitimini sağlamak için tüm İMEAK DTO bütçeyi TÜDEV'in bu okuluna servis ederken denizciliğimizin eğitimi içindir diye düşünürken, ülkemizde mevcuduyla enfşasyonu olan İktisadi ticarı ilimler fakültesine harcadığını görünce vay anasını sayın seyirciler demekten kendimizi alamıyoruz. Deveye sormuşlar boynun neye eğri diye, deve de nerem doğru demiş. Nasıl böyle işler yapılıyor anlayanmıyorum. Herkes keyfi hareket ediyorsa da gene seçmenler keyfi hareket edeni seçince herkes hak ettiği muameleyi görür derken şakınlığımızdan küçük dilimizi yutuyoruz. Açılan sizil denizcilik okulları birçok eksiklikler içinde kıvranırken İMEAK DTO denizcilik okullarına verilmesi gereken paraları buraya yatırmış! Şimdi buradan yakın bakalım. Allah akıl fikir versin derken bu ülkede yanlış işler yapılnca bir hesap sorma makanizması olmadığından yapılanlar, yapanların yanmınma kâr kalıyor. Allah yardımcımız olsun. www.refikakdogan.com
176.240.125.250
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim